שעועית אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שעועית אפויה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 347 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שעועית קנלוני, בצל, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: הטוב ביותר ברביקיו שעועית אפויה 5 שעועית אפויה יותר לאהוב, שעועית אפויה טובה יותר, ו שעועית אפויה עם בשר חזיר.
הוראות
להשרות את השעועית לילה בשפע של מים קרים כדי לרכך אותם.
מסננים את המים כאשר מוכנים להכין שעועית אפויה שלך ולשטוף מתחת למים קרים כדי להסיר כל חול או חצץ.
בסיר גדול עם הרבה מים, מבשלים את השעועית עם מגע של מלח עד שהם מתחילים להתפצל. לרפרף את החלק העליון באופן קבוע ולהוסיף מים אם הרמה נופלת מתחת לשעועית.
אפשר את השעועית להתקרר במשך 1 שעה לפני הטיפול. מחממים תנור ל 225 מעלות F.
הוסף את השעועית בחזרה לסיר.
מוסיפים את הבצל הפרוס, מולסה, חרדל, סוכר חום, רוטב עגבניות, ואת נוזל הבישול הנותר לסיר.
הוסף עוד מים כדי לכסות את השעועית אם אין מספיק נוזל בישול. מתבלים קלות במלח ופלפל ומוסיפים את עלי המפרץ.
כדי להפוך שעועית אפויה מסורתית יותר, להוסיף נתח של בשר חזיר מומלח או פרוסות בייקון.
אופים את השעועית, מכוסה, במשך 12 שעות לילה. בדוק בבוקר כדי לראות אם אתה צריך להוסיף מגע של נוזל. אם לא, שעועית מוכנה לאכול.