קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית אפויה חריפה

שעועית אפויה חריפה
שעועית אפויה חריפה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 265 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם יש לך חומץ סיידר, בצל, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 30%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שעועית אפויה ברביקיו חריף, שעועית ירוקה חריפה, ו שעועית צרפתית חריפה.

הוראות

1
במחבת קטנה מבשלים בייקון על אש בינונית עד לבישול חלקי אך לא פריך. בינתיים, בסיר קטן, שלבו את הקפה, הסוכר החום, החומץ, החרדל והמלח. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד להמסת הסוכר. מערבבים שעועית ובצל.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסננים בייקון על מגבות נייר. מחלקים את תערובת השעועית בין שני 6 אונקיות. רמקינים או כוסות רפרפת מצופות בתרסיס בישול. למעלה עם בייקון.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 25-30 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן