שעועית אפויה חריפה
שעועית אפויה חריפה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 265 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם יש לך חומץ סיידר, בצל, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 30%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שעועית אפויה ברביקיו חריף, שעועית ירוקה חריפה, ו שעועית צרפתית חריפה.
הוראות
במחבת קטנה מבשלים בייקון על אש בינונית עד לבישול חלקי אך לא פריך. בינתיים, בסיר קטן, שלבו את הקפה, הסוכר החום, החומץ, החרדל והמלח. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד להמסת הסוכר. מערבבים שעועית ובצל.
מסננים בייקון על מגבות נייר. מחלקים את תערובת השעועית בין שני 6 אונקיות. רמקינים או כוסות רפרפת מצופות בתרסיס בישול. למעלה עם בייקון.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 25-30 דקות או עד מבעבע.