שעועית ביתית צנועה
שעועית ביתית צנועה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 940 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. אם יש לכם גבעולי רוזמרין טריים, סלרי, צדפות וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 14 שעות. נסו הודו מבושל ביתי, ארוחת ערב ביתית באמצע השבוע (אבל לא על ידי לי), ו איך לבשל: הומבן ובישול ביתי קואה פאו (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים את השעועית הספוגה, ואז לתת להם לשטוף טוב.
מניחים אותם בסיר עמוק ומכסים אותם במים קרים. לזרוק את השום, עשבי תיבול, עלי דפנה, מקל סלרי, תפוחי אדמה ועגבניות.
מניחים את השעועית על החום ומביאים לאט לרתיחה. מכסים במכסה ומבשלים בעדינות רבה במשך 45 דקות עד שעה, תלוי אם אתה משתמש טרי או מיובש, עד רך מבושל יפה. דלג במידת הצורך, ציפוי עם מים רותחים מן הקומקום אם אתה צריך.
כאשר השעועית מבושלת, לנקז אותם במסננת, שומר מספיק של מי בישול כדי לכסות אותם באמצע הדרך למעלה כאשר החזיר בסיר.
הסר את השום, עשבי תיבול, סלרי, תפוחי אדמה ועגבניות מהשעועית. לסחוט את שיני השום מתוך עורם ולצבוט את העור מעל העגבניות.
שים את השום, העגבניות ותפוחי האדמה על צלחת, מועך אותם במזלג ומערבב בחזרה לתוך השעועית. מתבלים היטב עם מלח ופלפל, ויוצקים 3 כוסות נדיבות של שמן זית כתית מעולה וכמה כתמי חומץ. מערבבים את הפטרוזיליה ומגישים על לחם שאור קלוי.
קח עד 3 צדפות לעטוף פרוסה של פנצ ' טה עגול כל אחד. להשחיל אותם על שיפוד או ענף חסון של רוזמרין טרי ומטגנים אותם בכל צד בקצת שמן זית עד הזהב. כפית שעועית חמה וטעימה בבישול ביתי על הצלחת שלך העליון עם הצדפות.
מגישים עם לסחוט לימון, טפטוף של שמן זית כתית נוספת וכל מיצים מהמחבת. מבריק!
"ההסכם שלנו עם המפיקים של" ג 'יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מצר על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"