זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שעועית אפויה בריטית, צ'אטני מנגו בסגנון בריטי, ו גבינה בגריל בריטית עם שעועית אפויה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לכסות שעועית עם ליטר 1 של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים 1/4 כוס מלח כשר ומערבבים להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
3
תן להשרות לילה על הדלפק. למחרת, לנקז במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
בתנור הולנדי גדול עם מכסה הדוק, חום שמן צמחי על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
5
מוסיפים בצל ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך אבל לא חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
להוסיף ספוג שעועית חיל הים, סוכר חום, מולסה, רוטב ווסטרשייר, חומץ סיידר, רסק עגבניות, עלי דפנה, מחית עגבניות, ו 4 כוסות ציר עוף. להביא לרתיחה, ואז לכסות ולהוריד את החום לנמוך. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שעועית מבושלים, כ 5 שעות, הוספת מלאי נוסף אם שעועית מתחילה להיראות יבשה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
חבילת Milk Duds
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שעועית חיל הים
4 כוסות קמח חיטה
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
7
לחם טוסט, ואז למעלה עם חלק נדיב של שעועית ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה אם תרצה.