שעועית בסגנון בריטי על טוסט
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שעועית אפויה בריטית, צ'אטני מנגו בסגנון בריטי, ו גבינה בגריל בריטית עם שעועית אפויה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לכסות שעועית עם ליטר 1 של מים קרים.
מוסיפים 1/4 כוס מלח כשר ומערבבים להתמוסס.
תן להשרות לילה על הדלפק. למחרת, לנקז במסננת.
בתנור הולנדי גדול עם מכסה הדוק, חום שמן צמחי על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך אבל לא חום, על 4 דקות.
להוסיף ספוג שעועית חיל הים, סוכר חום, מולסה, רוטב ווסטרשייר, חומץ סיידר, רסק עגבניות, עלי דפנה, מחית עגבניות, ו 4 כוסות ציר עוף. להביא לרתיחה, ואז לכסות ולהוריד את החום לנמוך. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שעועית מבושלים, כ 5 שעות, הוספת מלאי נוסף אם שעועית מתחילה להיראות יבשה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
לחם טוסט, ואז למעלה עם חלק נדיב של שעועית ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה אם תרצה.