מוסיפים שעועית, 8 כוסות מרק עוף, עגבניות עם מיץ, חומץ, אוזו, אורגנו, ופלפל אדום מרוסק לסיר; מביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד שעועית מכרז, הוספת מרק יותר על ידי כוס מלאה כדי לשמור על שעועית שקוע ערבוב מדי פעם, 2 עד 3 שעות, בהתאם רעננות של שעועית. במידת הצורך, לחשוף ולבשל שעועית עד תערובת עגבניות מתעבה ונוזל הוא מופחת מעט, 10 עד 15 דקות. שעועית העונה לטעום עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. לעשות קדימה: שעועית יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה. מגניב במקצת. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר. לחמם שעועית לפני המשך, הוספת מרק עוף יותר על ידי 1/2 כוסות אם שעועית יבשים.