קושימומחה
מוכן ב15 שעות
מנות12
ציון בריאות36
מגזין

שעועית ג'יגנטה

שעועית ג'יגנטה

הוראות

1
יוצקים מספיק מים כדי לכסות שעועית על ידי 3 אינץ'; לתת להשרות לילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנותעגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מנטה רכות מרוסקותסוכריות מנטה רכות מרוסקות
2
שעועית ניקוז; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנותעגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנות
1-1/4 כוס מים קרים1-1/4 כוס מים קרים
3
מחממים שמן זית בסיר גדול כבד על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנותעגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנות
4
מוסיפים בצל קצוץ ושום וחתיכות עד בצל זהוב חום, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות2 פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
5
מוסיפים שעועית, 8 כוסות מרק עוף, עגבניות עם מיץ, חומץ, אוזו, אורגנו, ופלפל אדום מרוסק לסיר; מביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד שעועית מכרז, הוספת מרק יותר על ידי כוס מלאה כדי לשמור על שעועית שקוע ערבוב מדי פעם, 2 עד 3 שעות, בהתאם רעננות של שעועית. במידת הצורך, לחשוף ולבשל שעועית עד תערובת עגבניות מתעבה ונוזל הוא מופחת מעט, 10 עד 15 דקות. שעועית העונה לטעום עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. לעשות קדימה: שעועית יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה. מגניב במקצת. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר. לחמם שעועית לפני המשך, הוספת מרק עוף יותר על ידי 1/2 כוסות אם שעועית יבשים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
1-1/2 כוסות חרדל מוכן1-1/2 כוסות חרדל מוכן
6
מערבבים שמיר טרי קצוץ לתוך שעועית.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
עגבניות במיץעגבניות במיץ
חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררתחופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
1/4 כוס שוקולד לא ממותק קצוץ1/4 כוס שוקולד לא ממותק קצוץ
פלפל צהוב מתוק פרוספלפל צהוב מתוק פרוס
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנותעגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנות
אוזואוזו
3 בצלים גדולים, מגוררים3 בצלים גדולים, מגוררים
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
7
מגישים עם תמנון
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרישמיר טרי
עגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנותעגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנות
8
Serve with octopus
מרכיבים שתצטרך
תמנוןתמנון