קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

שעועית טריה ותבשיל תירס עם שמן פפריקה

שעועית טריה ותבשיל תירס עם שמן פפריקה
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית צמחונית? שעועית טרי ותבשיל תירס עם שמן Paprikan יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אוזניים תירס, שעועית, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל שעועית לבנה מעושן (בהשראת פבאדן אסטוריאנה), תבשיל שעועית טרי, ו תבשיל שעועית, תירס ודלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את שמן הפפריקה
מרכיבים שתצטרך
2
בתבשיל כבד גדול, לשלב את השעועית עם דלעת, ציר עוף ומים ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד השעועית בקושי מכרז, על 15 דקות, בהתאם לגודל וסוג השעועית.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים את השמן במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים על אש מתונה, ערבוב לעתים קרובות, עד להשחמה קלה, על 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את התערובת שעועית ומבשלים במשך 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6
הוסף 1 כוס של גרעיני התירס אל השעועית. מחית את שאר התירס בבלנדר. אם מחית הוא יבש מאוד, להוסיף מצקת של שעועית בישול נוזלי. מערבבים את מחית התירס ואת בזיליקום לתוך השעועית ומבשלים עוד 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות; מחית התירס יהיה לעבות את התבשיל. אם זה נהיה עבה מדי, דק את התבשיל עם מים חמים; זה צריך להיות נוזלי מעט. טעם; להתאים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
7
מחממים את השמן במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד הזהב, על 2 דקות; להשליך את השום.
מרכיבים שתצטרך
9
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בפפריקה.
מרכיבים שתצטרך
10
טפטף את התבשיל עם שמן הפפריקה והגיש חם.
מרכיבים שתצטרך