קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

שעועית ירוקה איטלקית

שעועית ירוקה איטלקית
שעועית ירוקה איטלקית עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. מתאים ל-6 מנות. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך רוטב, שעועית, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: שעועית ירוקה איטלקית, שעועית ירוקה איטלקית, ו שעועית ירוקה איטלקית.

הוראות

1
מבשלים שעועית במים רותחים בסיר בינוני מכוסה 6 דקות. או עד פריך במכרז; לנקז. להחזיר שעועית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2
להוסיף מרכיבים שנותרו; לערבב קלות.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.