שעועית ירוקה בחמאת פלפל צהוב
שעועית ירוקה בחמאת פלפל צהוב עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 151 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . תמורת 76 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם פלפל, צנוברים, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו, ראשונית וידידותית ל-fodmap . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 30% , וזה לא כל כך אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שעועית ירוקה עם חמאת פלפל צהוב , סלט שעועית ירוקה ופלפל צהוב ושעועית ירוקה וצהובה עם פטריות בר .
הוראות
קוצצים דק פלפל צהוב אחד. במחבת קטנה מטגנים פלפל ב-1 כף חמאה עד לריכוך. לְהַפְרִישׁ.
מניחים את הצנוברים, מיץ הלימון, המלח, הפלפל והחמאה הנותרת במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה.
מוסיפים פלפל מבושל; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה. מניחים את תערובת החמאה בצד.
מניחים שעועית בסיר גדול ומכסים במים.
חותכים את הפלפל הנותר לרצועות דקות; להוסיף לשעועית. להביא לרתיחה. מכסים ומבשלים במשך 5-7 דקות או עד שהם רכים; לנקז.
מניחים ירקות בקערה גדולה; מוסיפים את תערובת החמאה ומערבבים לציפוי.