שעועית ירוקה כבושה פריך
שעועית ירוקה כבושה פריך הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 60 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 8 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמיר, מים, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו פריך & חריף שעועית ירוקה כבושה, שעועית ירוקה כבושה, ו שעועית ירוקה כבושה (מתכונים דומים).
הוראות
לעקר 6 (1/2 ליטר) צנצנות עם טבעות ועפעפיים ולשמור חם. לקצץ שעועית ירוקה 1/4 אינץ קצר יותר מאשר צנצנות שלך.
בסיר גדול, מערבבים יחד את החומץ, המים והמלח.
מוסיפים שום ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. בכל צנצנת, במקום 1 sprig של שמיר ו 1/8 כפית פתיתי פלפל אדום. לארוז שעועית ירוקה לתוך צנצנות כך שהם עומדים על הקצוות שלהם.
מצקת את המלח הרותח לתוך הצנצנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. זרוק שום. צנצנות חותם עם מכסים וטבעות.
מניחים באמבט מים חמים כך שהם מכוסים על ידי 1 אינץ ' של מים. מבשלים אבל לא להרתיח במשך 10 דקות כדי לעבד. מגניב לטמפרטורת החדר. צנצנות בדיקה עבור חותם טוב על ידי לחיצה על מרכז המכסה. זה לא צריך לזוז. מקררים כל צנצנות שאינן אוטמות כראוי.
תן חמוץ להתסיס במשך 2 עד 3 שבועות לפני האוכל.