שעועית ירוקה מבושלת באטיות עם בייקון ובצל
שעועית ירוקה איטי מבושל עם בייקון ובצל הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 14 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 294 קלוריות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם בצל, שמן זית, מלח כשר ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 56%. מתכונים דומים: שעועית ירוקה מבושלת לאט, עגבניות ובייקון, צלי חזיר הויסין מבושל לאט עם בצל ירוק, ו שעועית ירוקה מבושלת איטית.
הוראות
מחממים סיר עם תחתית כבדה על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים את שמן הזית, הבייקון והבצל ומבשלים עד שהבצל רך, בערך 5 עד 10 דקות. מערבבים פנימה את השעועית הירוקה וציר העוף; מתבלים במלח ופלפל. מנמיכים את האש לנמוכה, ומבשלים את השעועית הירוקה עד שהם רכים אך לא רטובים, בערך 30 עד 45 דקות. טועמים ומתאימים תיבול.