שעועית ירוקה מוקפצת
שעועית ירוקה מוקפצת היא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 97 קלוריות. גשו לסופר וקנו את הפלפל, שמן זית, שעועית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית נסו שעועית ירוקה מוקפצת, שעועית ירוקה מוקפצת, ו שעועית ירוקה מטוגנת ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים שעועית ירוקה במים מומלחים רותחים כדי לכסות 8 עד 10 דקות או עד פריך במכרז.
מסננים ולצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז.
Saut פרוס פלפל אדום ב 2 כפות שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני 5 דקות או עד פריך-מכרז; להוסיף שום טחון, ו saut 2 דקות יותר.
מוסיפים שעועית ירוקה; מפזרים 1 כפית תיבול קריאולי, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד תערובת הירקות מחומם היטב.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו תיבול קריאולי של טוני Chachere.