שעועית ירוקה עם כרישה
אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, כרישה, בצל מטוגן צרפתי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: שעועית ירוקה עם כרישה ופטה, 3-מרכיב שעועית ירוקה למוני עם כרישה מרופדת, ו ברוקולי, שעועית ירוקה ואורז חום כרישה.
הוראות
מחממים תנור ל 177° במחבת 12 אינץ', מחממים חמאה על חום בינוני.
להוסיף כרישה; לבשל 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד כרישה הם מכרז ורך.
מערבבים בקמח, מלח ופלפל, באמצעות מקציף חוט. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת חלקה תוססת. בהדרגה מערבבים במרק.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה. מערבבים בגבינה ואגוז מוסקט. מבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד גבינה מותכת. מערבבים שעועית ירוקה.
יוצקים תערובת לתוך ungreased 1 1/2 ליטר תבשיל.
אופים 20 עד 25 דקות או עד מבעבע.