שעועית ירוקה עם תפוחי אדמה חדשים
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? שעועית ירוקה עם תפוחי אדמה חדשים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. מתכון זה מ Foodnetwork יש 9 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך חזיר מלח, בצל, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סטייקים צרובים ורוטב פלפל ירוק עם תפוחי אדמה קלויים ושעועית ירוקה, חזיר מול ירוק עם תפוחי אדמה, Chayotes & שעועית ירוקה, ו שעועית ירוקה ותפוחי אדמה חדשים.
הוראות
הסר את הקצוות מן השעועית. הצמד את השעועית ב 2 חתיכות, במקום למסננת, לשטוף, ולהניח בצד כדי לנקז.
בינתיים, בתנור ברזל יצוק גדול הולנדי, חום קל את חזיר מלח בשומן בייקון על חום בינוני, הופך לעתים קרובות, במשך כ 10 דקות. לזרוק את השעועית הירוקה לתוך הסיר, ערבוב אותם עם כף עץ מעיל היטב עם שומן חזיר.
מוסיפים את המרק ואת תיבול הבית. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, מכוסה היטב, במשך כ 30 דקות, או עד השעועית הם חצי עשו.
בעוד השעועית מתבשלת, לקלף רצועה מרכזית מכל תפוח אדמה חדש עם קולף תפוחי אדמה. בסוף 30 דקות, מוסיפים את תפוחי האדמה והבצל לשעועית; מוסיפים 1/4 כוס יותר מרק, במידת הצורך. לבשל, מכוסה היטב, עד תפוחי האדמה הם מכרז, כ 25 עד 30 דקות, מעת לעת לבדוק את הסיר כדי לוודא כמות קטנה של שרידי נוזל. כאשר תפוחי האדמה רכים, להטות את המכסה מעט, את הצד של הסיר, ולהמשיך לבשל עד השעועית הירוקה הם נבלו, כ 15 דקות. בעת הבישול מוסיפים את החמאה ומתבלים בפלפל.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.