שעועית ירוקה פריכה עם צנוברים
ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני מגיש 10 . מנה אחת מכילה 149 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אורגנו, שעועית ירוקה, צנוברים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שעועית ירוקה, פלפלים אדומים וצנוברים, סלט שעועית ירוקה פריך עם עגבניות טריות ושום, ו Haricots Verts Almondine.
הוראות
הכינו מי קרח גדולים מקערה. בסיר גדול מים מלוחים רותחים, שעועית לבנה verts עד פריך במכרז, 2 עד 3 דקות.
מסננים, ואז לצלול לתוך מי קרח להפסיק לבשל.
לנקז שוב יבש לטפוח. (שעועית ירוקה ניתן blanched 1 יום קדימה, סחוט וטפחת יבש, ומקורר עד מוכן לשימוש.)
במחבת גדולה על חום גבוה בינוני, להמיס חמאה. לבשל, חשופה, עד זהב כהה וריחני, 2 עד 3 דקות. מערבבים צנוברים וטוסט, ערבוב, עד הזהב, כ -30 שניות.
הוסף שעועית ירוקה, אורגנו, מלח ופלפל; לזרוק עד מחומם דרך.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.