שעועית ירוקה צלויה עם שאלוט ואגוזי לוז
שעועית ירוקה צלויה עם שאלוט ואגוזי לוז דורשת בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. זה מנות ראשונות יש 130 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שעועית, גרידת לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. נסו שעועית ירוקה צלויה עם שאלוט ואגוזי לוז, שום-שעועית ירוקה צלויה ושאלוט עם אגוזי לוז, ו שעועית ירוקה עם שאלוט, אגוזי לוז וטרגון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
זורקים את השעועית הירוקה לתבנית אפייה גדולה עם השמן ושאלוט ומתבלים במלח ופלפל. צולים עד שזה עתה מבושל וחום זהוב, בערך 15 עד 18 דקות.
שלב את אגוזי הלוז, הגרידה והפטרוזיליה בקערה קטנה.
מעבירים שעועית ירוקה לפלטה ומפזרים את תערובת אגוזי הלוז.