שעועית ירוקה צרפתית עם חמאה ועשבי תיבול
שעועית ירוקה צרפתית עם חמאה ועשבי תיבול לוקח בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 123 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 575 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שעועית ירוקה, פלחי לימון, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן לקטו אובו צמחוני, ו primal דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: שעועית ירוקה עם עשבי תיבול, שעועית ירוקה עם פנצ'טה, שום ועשבי תיבול, ו שעועית לבנה מבושלת עם צ'ילה ירוקה ועשבי תיבול.
הוראות
בלאנש את השעועית הירוקה: להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה. הכינו קערה גדולה של מי קרח. מרתיחים את השעועית במשך 2 דקות.
לצלול אותם לתוך מי הקרח כדי לעצור את הבישול ולהגדיר את הצבע.
מסננים את השעועית מתייבשים על מטלית או מגבת נייר.
מחממים את החמאה מעל חום בינוני גבוה במחבת sauté גדולה. מבשלים את הבצל עד שקוף, על 2-3 דקות.
מוסיפים את השעועית הירוקה ואת sauté במשך 2-3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיף את כל עשבי תיבול וקצת מלח ופלפל ולזרוק לשלב. מבשלים 1 דקה יותר.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם טריזי לימון.