שעועית ירוקה קלויה וסלט תפוחי אדמה עם סופרסטה ומוצרלה
שעועית ירוקה קלויה וסלט תפוחי אדמה עם Soppressatan ו Mozzarellan נטול גלוטן, ו ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 732 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם סופרסטה, טימין, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה צלויים וסלט שעועית ירוקה, סלט תפוחי אדמה & שעועית ירוקה קלוי, ו סלט שעועית ירוקה עם תפוחי אדמה קלויים עם רוטב חמאה בזיליקום.
הוראות
על תבנית אפייה, לזרוק את תפוחי האדמה עם שעועית ירוקה, 3 1/2 כפות שמן, 1/2 כפית מלח, ואת טימין מיובש, אם באמצעות. צלי במרכז התנור במשך 20 דקות. הפוך את תפוחי האדמה והשעועית עם מרית ולאחר מכן מפזרים את הקורנית הטרייה, אם משתמשים. צלי עד שהירקות זהובים ורכים, בערך 10 דקות יותר.
מעבירים את הירקות לקערה גדולה.
מוסיפים את הנותרים 4 כפות שמן 1/4 כפית מלח, soppressata, מוצרלה, פטרוזיליה, ופלפל לקערה ולזרוק.
מוסיפים את מיץ הלימון וזורקים שוב.
בואו לעמוד במשך 5 דקות כדי לספוג את הרוטב לפני ההגשה.
וריאציות: * קו הצלחות עם פרוסות דקות של פרושוטו העליון עם סלט. *
מוסיפים פלפל אדום קלוי, קלוף, זרע ופרוס. *
מוסיף רבע כוס של חצוי וחרוט זיתים שחורים.
המלצת יין: Franciacorta, שנעשו לומברדיה מתוך ערבוביה אקלקטית של ענבים, היא בחירה offbeat אבל טוב. יין אדום תוסס, פירותי שופע חיים, הוא שותף היטב מאכלים מלוחים.