שעועית לבנה איטלקית ומרק תרד
המתכון איטלקי שעועית לבנה ומרק תרד יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 101 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמו מרק ידידותי תקציב מאוד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שיני שום, טימין, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו מרק שעועית לבנה נקניק איטלקי, שעועית לבנה איטלקית ומרק קייל, ו מרק שעועית לבנה איטלקי לבבי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב פטריות 2 כוסות מים רותחים בקערה; לכסות ולתת לעמוד 15 דקות.
מסננים פטריות במסננת מעל קערה, שומר נוזלים. קוצצים פטריות; להפריש.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, שום ופטריות למחבת; מטגנים 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים את נוזל פטריות שמורות, תרד, ואת המרכיבים הבאים 5 (באמצעות מרק); מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מקשטים עם קורנית ופלפל אדום, אם תרצה.