שעועית לבנה איטלקית עם טורקיה
המתכון שעועית לבנה איטלקית עם טורקיה מוכן תוך כ 25 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שעועית צפונית גדולה, שמן צמחי, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו שעועית לבנה איטלקית, שעועית לבנה איטלקית עם טונה, ו נקניק איטלקי ושעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני. מבשלים בזיליקום ושום בשמן 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים במרכיבים הנותרים. מבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד חם.