השעועית הלבנה בסגנון ניו אורלינס יכולה להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 208 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו קורנית, אורגנו, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו שעועית אדומה בסגנון ניו אורלינס ואורז, לבשל את הספר: שעועית אדומה בסגנון ניו אורלינס, ו בשר חזיר בסגנון כפרי עם שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מסננים את הנוזל השריית.
2
שים את השעועית לתוך סיר הלחץ עם 5 כוסות מים ולהתחיל חימום, חשוף. בינתיים, קוצצים את כל הירקות בסדר, ביד או במעבד מזון. כשאתם קוצצים כל אחד, תוסיפו אותו לסיר הלחץ.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
להוסיף מרכיבים שנותרו למעט טבסקו ומלח מעושן היקורי. בדוק את מפלס המים בבישול והוסף כוס נוספת אם אין מספיק מים כדי לכסות את כל החומרים על ידי 1 אינץ'. לאטום את סיר הלחץ ולהגדיר את הטיימר במשך 12 דקות (חשמלי) או להביא ללחץ גבוה לבשל במשך 12 דקות פעם הלחץ הוא הגיע.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
4
הסר מהחום (או לכבות תנור חשמלי) ולאפשר ללחץ לרדת באופן טבעי. אם הלחץ לא ירד תוך 20 דקות, שחרר את הלחץ במהירות. בדוק שעועית עבור doneness. הם צריכים להיות רכים, ורובם צריכים להתחיל להתפרק. אם השעועית שלך עדיין קשה, להחזיר אותם ללחץ גבוה במשך כמה דקות. אם השעועית רכה, מוסיפים טבסקו ומלח מעושן ומבשלים שנחשפו עד שהנוזל מצטמצם ומי הבישול מתחילים להיות יותר כמו רוטב. מערבבים לעתים קרובות כדי לוודא שהם לא בוערים בתחתית ולשלב כל שעועית יבשה בצדי הסיר. לאחר כ -20 דקות, אם הנוזל עדיין נראה מימי ולא שמנת, אתה יכול לקחת בלנדר טבילה למזג חלק מהשעועית (הקפד להסיר עלי דפנה ראשונה).