שעועית לבנה התפשטות כריכים פתוחים
מתכון זה מספק 5 מנות. עם 227 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. אם 76 סנט למנה נופל בתקציב שלך, שעועית לבנה להפיץ כריכים פתוחים יכול להיות עצום צמחוני מתכון לנסות. אם יש לך שעועית קנליני, בצל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריכי תה טונה עם פנים פתוחות עם ממרח שעועית לבנה, כריכי סלמון פתוחים עם ממרח אבוקדו ווסאבי, ו כריכי עוף עם פנים פתוחות עם ממרח אפונה ירוק ופרמזן.
הוראות
כדי להכין התפשטות, חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
להוסיף שאלוט; לבשל 10 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים מרווה, טימין, פלפל ושום; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מרק ושעועית; להפחית את החום לנמוך. מבשלים 5 דקות או עד שרוב הנוזל נספג.
הסר מהחום; מגניב לטמפרטורת החדר.
מניחים תערובת שעועית, גבינה, פטרוזיליה, 2 כפות שמן, ומיץ במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מניחים על 3 כפות להפיץ על כל פרוסת לחם; העליון כל אחד עם 2 פרוסות בצל.