שעועית לימה וצלעות חזיר
שעועית לימה וצלעות חזיר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לך פלפל, מלח, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. נסו שעועית לימה עם נקניק חזיר, צלעות חזיר עם אורז ושעועית, ו צלעות חזיר עם שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מבשלים שעועית לימה במים מלוחים עד כמעט מכרז, ושמור 1/2 כוס של נוזל הבישול.
יוצקים את שעועית לימה לתוך צלחת אפייה שטוחה גדולה עם הנוזל השמור. מערבבים את המלח, פלפל, סוכר, חרדל, פטרוזיליה, מלוח, טימין, ובצל קצוץ.
מחממים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הצלעות ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד משחימים היטב.
מניחים את הצלעות על גבי השעועית.
מערבבים פירורי לחם עם שמנת חמוצה.
מורחים על צלעות. כיסוי צלחת ואופים במשך 8 דקות. לחשוף את הצלעות ולהמשיך לאפות, עד השחמה קלה, על 8 דקות יותר.
מסדרים את הצלעות על מיטה של שעועית לימה על מגש גדול ומפזרים פטרוזיליה.