שעועית עיניים שחורות וכדורי שעועית טמפה
גשו לסופר וקנו טמפה, אפונה שחורה, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ספגטי וכדורי שעועית, סלט שעועית דרום-מערבית עם שעועית שחורה, אפונה שחורה, פפפ, ו ראש השנה סלט אפונה שחור עיניים עם זיתים שחורים, fetan ושום קלוי.
הוראות
ראשית, להכין ספינת קיטור טמפה. לאחר ספינת הקיטור מוכן, לשבור את טמפה לחתיכות בגודל ביס וקיטור במשך 10 דקות.
בינתיים, מחממים את התנור ל 177° ומניחים גיליון עוגיות גדול עם נייר קלף.
בקערת ערבוב, להשתמש במזלג או מחית תפוחי אדמה מיני או מועך אבוקדו לרסק את השעועית. הם צריכים להיות מעוכים היטב, ללא שעועית שלמה שמאל, אבל לא חלקה לחלוטין כמו פירה. השתמש פומפיה Microplane לגרר בשום (אם אין לך אחד, רק לטחון את זה ממש טוב).
מוסיפים את עשבי תיבול ותבלינים, רוטב סויה, רסק עגבניות, וחומץ בלסמי, ומערבבים היטב.
כאשר טמפה מוכן, להוסיף אותו לתערובת מחית היטב. זה טוב אם זה עדיין רותח כי זה יעזור לכל הטעמים להתמזג לפני האפייה. כאשר התערובת קרירה מספיק כדי לטפל (כמה דקות), מוסיפים את פירורי הלחם והמלח. טעם מלח(הבלילה עשויה להיות קצת מרירה; זה יהיה להתרכך כאשר אפוי).
באמצעות כ 2 כפות של התערובת לכל כדור, לגלגל את התערובת לתוך כדורי אגוז בגודל, הצבת אותם על תבנית האפייה. תרסיס עם כמות בשפע של תרסיס בישול nonstick ולכסות באופן רופף עם נייר כסף.
אופים במשך 15 דקות, להעיף את הכדורים, ואופים במשך 10 דקות נוספות, חשוף.