שעועית קאובוי
שעועית קאובוי דורש בסביבה 2 שעות ו 22 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 18 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 285 קלוריות. מתכון ללא גלוטן וללא חלב זה מגיש 6 . גשו לסופר וקנו חלפיניו צ'ילה, בייקון, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 362 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 51%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון שעועית קאובוי, שעועית קאובוי, ו שעועית קאובוי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול הביאו לרתיחה את השעועית הספוגה, הוק חזיר, עלה דפנה, שום, ג ' לפנו ו -5 כוסות מים. מכסים את המחבת, מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים על להבה נמוכה 2 שעות או עד שעועית רכה. אם השעועית סופגת יותר מדי מים, מוסיפים 1 כוס מים לאחר שעה 1 וממשיכים לבשל (תערובת שעועית צריכה להישאר מרק בזמן הבישול). כבה את האש.
מבשלים את הבייקון במחבת מוקפצת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהוא כמעט פריך, כ -10 דקות.
מוסיפים בצל ומבשלים כ -3 דקות או עד שקיפות.
מעבירים לסיר עם השעועית תערובת בייקון ובצל. נגב מחבת נקייה. באותה מחבת מבשלים צ ' וריסו על אש בינונית עד שהוא פריך, בערך 1 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הצ ' וריסו ומסננים על מגבות נייר.
מוסיפים את השעועית. מתבלים קלות במלח, במידת הצורך. מערבבים את השעועית על אש בינונית-גבוהה עד לחימום.
הסר את עלה הדפנה והוק חזיר וזורק. מצקת לקערות ומגישים.
הערת קוק: במקום השריית השעועית ניתן להשתמש ב -3 פחיות (15 אונקיות) שטופות ומרוקנות שעועית פינטו. המשך כאמור לעיל אך צמצם את זמן הבישול ל -1 שעה.