קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות37
מגזין

שעועית קנליני ונקניק איטלקי

שעועית קנליני ונקניק איטלקי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. אם יש לכם מים, ציר עוף, עגבנייה רומא ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-45 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 77%, וזה די טוב. שעועית קנליני עם נקניק איטלקי בגריל, פרפלה עם נקניק, שעועית קנליני וקייל, ומרק קייל ונקניק עם שעועית קנליני דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה, יוצקים שעועית, מוסיפים מים לרמה של 3 סנטימטרים מעל שעועית ומשרים למשך 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה רומא, מגורעת וחצויה לשנייםעגבנייה רומא, מגורעת וחצויה לשניים
2 חבילות (19 אונקיות, כל אחת) Johnsonville® Mild Italian Sauces2 חבילות (19 אונקיות, כל אחת) Johnsonville® Mild Italian Sauces
ציוד שתשתמש בו
(19 אונקיות, כל אחת) נקניקיות איטלקיות מתונות של Johnsonville®(19 אונקיות, כל אחת) נקניקיות איטלקיות מתונות של Johnsonville®
2
לנקז.
3
מניחים שעועית בקומקום למרק או בתנור הולנדי; מוסיפים 7 כוסות מים, 5 עלי מרווה ועגבנייה. להביא לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים ללא מכסה במשך 1-1/2 עד 2 שעות או עד שהשעועית כמעט רכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
מסננים ושומרים שעועית; לזרוק נוזל, מרווה ועגבנייה. בסיר גדול מחממים שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים שום, שארית המרווה, בצל, גזר, סלרי, פתיתי פלפל אדום ומטגנים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
6
מוסיפים שעועית, עגבניות מרוסקות, ציר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
7
מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה, ממשיכים לבשל 15-20 דקות.
8
בינתיים במחבת גדולה מכינים נקניקיות לפי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
לנקז.
10
חותכים קישורי נקניק לשלישים. רגע לפני ההגשה, מערבבים בעדינות את גבינת המסקרפונה לשעועית. כף שעועית מוכנה לקערות אישיות ומעליהן חתיכות נקניק.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מקשטים בתוספת מרווה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
מרווה טרייהמרווה טרייה
12
לְשָׁרֵת.