שעועית שחורה ואנצ'ילדות גבינה
שעועית שחורה ואנצ'ילדות גבינה הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 647 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם שמן צמחי, כמון טחון, גבינת מונטריי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו אנצ'ילדות שעועית שחורה עם גבינת צ' ילי, שעועית שחורה ואנצ'ילדות גבינה עם רוטב ראנצ' רו, ו אנצ'ילדות עוף ושעועית שחורה עם גבינת ג' ק דביקה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. קל לרסס 11x7 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
שמן חום במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל וכמון; מבשלים ומערבבים עד הבצל רך. מערבבים בשעועית.
מקום על 3 כפות תערובת שעועית במרכז כל טורטייה חמה. מעל כל אחד עם 1/4 גביע גבינת מונטריי ג ' ק.
להפשיל בחוזקה; מקום, צד התפר למטה, בתבנית אפייה. רוטב אנצ ' ילדה כפית מעל טורטיות. גיליון ריסוס של נייר עם תרסיס בישול; לכסות את תבנית אפייה עם נייר, בצד מרוסס למטה.
אופים 30 עד 35 דקות או עד מחומם היטב.
מגישים אנצ ' ילדות עם סלסה.