שעועית שחורה מקסיקנית ופיצה תרד יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 441 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, כמון טחון, רוטב חריף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פיצה שעועית שחורה מקסיקנית, מקסיקני Poblano, תרד, שעועית שחורה "לזניה" עם גבינת עיזים, ו צ'ילי שעועית שחורה מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים קרום פיצה על תבנית אפייה; אופים ב 375 במשך 5 דקות או עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
קרום פיצה מוכן
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
שעועית מחית עם מזלג; לשלב שעועית ואת 4 המרכיבים הבאים (שעועית דרך שום) בקערה בינונית, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שום
שעועית
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
להפיץ תערובת שעועית על הקרום, משאיר גבול 1 אינץ'. סלסה כפית באופן שווה על תערובת שעועית; העליון עם תרד וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברה
תרד
קרום
סלסה
5
טפטוף עם רוטב חריף; מפזרים גבינות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף
6
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד הקרום הוא השחמה קלות.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. שכני רחוב וויליאמס סלאם ווסטסייד פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 140 דולר לבקבוק.