קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

שפמנון דרומי מטוגן

שפמנון דרומי מטוגן
שפמנון מטוגן דרומי יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 1822 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 172 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פפריקה, פלפל, פילה שפמנון שגדל בחווה, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שפמנון דרומי מטוגן, שפמנון דרומי מטוגן, ו שפמנון דרומי מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את שמן הבוטנים בתנור הולנדי בן 5 ליטר בחום גבוה עד שהוא מגיע ל-350 מעלות F על מדחום בטיגון עמוק. התאם את החום כדי לשמור על הטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
לטאטא את קמח התירס וקמח יחד בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מערבבים את התיבול של פירות הים, מלח כשר, פפריקה ופלפל בקערה קטנה. מתבלים את פילה שפמנון באופן שווה משני הצדדים עם תערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
פילה שפמנוןפילה שפמנון
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
יוצקים את חלב החמאה לתוך עוד מנה רדודה. טובלים כל פילה לתוך החמאה, להעיף פעם אחת כדי מעיל שני הצדדים, להחזיק את המחבת ולאפשר עודף לטפטף. מעיל שני הצדדים של פילה בתערובת קמח התירס. הגדר את הפילה המצופה על מדף קירור ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים בעדינות את הפילה, 2 בכל פעם, לשמן החם ומטגנים עד חום זהוב, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
הסר את הפילה המטוגן למערך קירור מעל מחבת חצי גיליון מרופדת בעיתון. חזור על השיטה עם הפילה שנותר. מסדרים את השפמנון על מגש הגשה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.