קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

שפמנון דרומי מטוגן

שפמנון דרומי מטוגן
המתכון שפמנון מטוגן דרומי יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 30 דקות. מנה אחת מכילה עד 106 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 2025 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 2 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. . זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לך מים, קמח תירס, קמח תירס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 98%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שפמנון דרומי מטוגן, שפמנון דרומי מטוגן, ו שפמנון דרומי מטוגן.

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים חלב חמאה, מים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
יוצקים תערובת למחבת שטוחה גדולה מספיק כדי להחזיק את הפילה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מורחים דגים בשכבה אחת על תחתית המחבת, פונים למעייל כל צד, ומניחים בצד כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בשנת 2 גלון resealable שקית פלסטיק, לשלב את קמח תירס, קמח, פירות ים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
5
מוסיפים דגים לתערובת, כמה פילה בכל פעם, ומתגלגלים בעדינות למעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
שמן חום בטיגון עמוק ל 365 מעלות F (185 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
7
פילה מטגנים עמוקים עד חום זהוב, כ 3 דקות. הימנע צפיפות יתר כך פילה יש מקום חום כראוי. דגים צריכים להיות קצת פריך בחוץ, ולח ומתקלף בפנים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.