שפמנון מושחר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך אבקת בצל, שמן זית, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 12 דקות. וזה מעולה. מתכונים דומים: שפמנון מושחר, שפמנון מושחר, ו שפמנון מושחר.
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
להוסיף 2 כפיות שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מברשת פילה עם שאריות שמן זית. לשפשף פילה עם תערובת תבלינים, ולהוסיף פאן; לבשל 3 דקות בכל צד או עד פילה פתית בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.