קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

שפמנון מושחר עם פרסקה סלסה עם כוסברה

שפמנון מושחר עם פרסקה סלסה עם כוסברה
אם יש לך פפריקה, מלח כשר, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: שפמנון מושחר עם פרסקה סלסה עם כוסברה, סלסה פרסקה, שלוש דרכים {מנגו, תות, כוסברה}, ו טאקו סלמון מושחר עם תירס Salsan וחווה סיד כוסברה.

הוראות

1
מטאטא Preheat.על קערה קטנה, לשלב את הפפריקה, קאיין, אורגנו, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים את פילה שפמנון על תבנית אפייה גדולה בשכבה אחת.קל מעיל שני הצדדים של כל פילה עם השמן, ואז בנדיבות לשפשף את תערובת התבלינים באופן שווה על שני הצדדים (שמור כל תבלין שנותר שלא נגע בדגים ב conatiner אטום לשימוש עתידי).
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
מניחים את הדגים תחת המטגן ומבשלים, צופים מקרוב, עד חרוך מעט, על 5 דקות.הפעל ו לצלות עד מבושל דרך, על 5 דקות יותר.לסלסה:.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
4
מערבבים את עגבניות הדובדבן, בצל, פלפל, צ ' ילי, כוסברה, מלח, מיץ ליים ושמן זית וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

מרכיבים

680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה שפמנוןפילה שפמנון680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה שפמנוןפילה שפמנון2חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילות עגבניות שרי, לחתוך לשנייםחבילות עגבניות שרי, לחתוך לשניים454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילות עגבניות שרי, לחתוך לשנייםחבילות עגבניות שרי, לחתוך לשניים32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה1קטןפלפל ירוק קצוץפלפל ירוק קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 כף אורגנו מיובשמיץ ליים טרימיץ ליים טרי11 כף אורגנו מיובשמיץ ליים טרימיץ ליים טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש2חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1smallsבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק1smallsבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק1צ'ילי סראנו טחוןצ'ילי סראנו טחון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.