אם יש לך פפריקה, מלח כשר, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: שפמנון מושחר עם פרסקה סלסה עם כוסברה, סלסה פרסקה, שלוש דרכים {מנגו, תות, כוסברה}, ו טאקו סלמון מושחר עם תירס Salsan וחווה סיד כוסברה.
הוראות
1
מטאטא Preheat.על קערה קטנה, לשלב את הפפריקה, קאיין, אורגנו, מלח ופלפל.
מניחים את פילה שפמנון על תבנית אפייה גדולה בשכבה אחת.קל מעיל שני הצדדים של כל פילה עם השמן, ואז בנדיבות לשפשף את תערובת התבלינים באופן שווה על שני הצדדים (שמור כל תבלין שנותר שלא נגע בדגים ב conatiner אטום לשימוש עתידי).
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנון
ממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
מניחים את הדגים תחת המטגן ומבשלים, צופים מקרוב, עד חרוך מעט, על 5 דקות.הפעל ו לצלות עד מבושל דרך, על 5 דקות יותר.לסלסה:.
שפמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.