קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

שפמנון מושחר עם פרסקה סלסה עם כוסברה

שפמנון מושחר עם פרסקה סלסה עם כוסברה
אם יש לך פפריקה, מלח כשר, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: שפמנון מושחר עם פרסקה סלסה עם כוסברה, סלסה פרסקה, שלוש דרכים {מנגו, תות, כוסברה}, ו טאקו סלמון מושחר עם תירס Salsan וחווה סיד כוסברה.

הוראות

1
מטאטא Preheat.על קערה קטנה, לשלב את הפפריקה, קאיין, אורגנו, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את פילה שפמנון על תבנית אפייה גדולה בשכבה אחת.קל מעיל שני הצדדים של כל פילה עם השמן, ואז בנדיבות לשפשף את תערובת התבלינים באופן שווה על שני הצדדים (שמור כל תבלין שנותר שלא נגע בדגים ב conatiner אטום לשימוש עתידי).
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מניחים את הדגים תחת המטגן ומבשלים, צופים מקרוב, עד חרוך מעט, על 5 דקות.הפעל ו לצלות עד מבושל דרך, על 5 דקות יותר.לסלסה:.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
מערבבים את עגבניות הדובדבן, בצל, פלפל, צ ' ילי, כוסברה, מלח, מיץ ליים ושמן זית וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום

מרכיבים

680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה שפמנוןפילה שפמנון680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה שפמנוןפילה שפמנון2חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילות עגבניות שרי, לחתוך לשנייםחבילות עגבניות שרי, לחתוך לשניים454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילות עגבניות שרי, לחתוך לשנייםחבילות עגבניות שרי, לחתוך לשניים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה1קטןפלפל ירוק קצוץפלפל ירוק קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד12 כפיות אבקת שוםמיץ ליים טרימיץ ליים טרי12 כפיות אבקת שוםמיץ ליים טרימיץ ליים טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש2חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1smallsבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק1smallsבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק1צ'ילי סראנו טחוןצ'ילי סראנו טחון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.