שפמנון מצופה בקמח תירס
שפמנון מצופה בקמח תירס הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. לכו לחנות ותביאו תבלינים, קמח, פילה של שפמנון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: שפמנון מצופה בקמח תירס, שפמנון מצופה בקמח תירס, ו שפמנון מצופה בקמח תירס.
הוראות
בקערה רדודה, לשלב את הביצה ומיץ לימון. בקערה רדודה נוספת, לשלב את הקמח, קמח תירס, תיבול Cajun, אבקת שום ומלח. לטבול שפמנון לתוך תערובת ביצים, ואז מעיל עם תערובת קמח תירס.
במחבת גדולה, מחממים שמן על אש בינונית. פילה מטגנים, שניים בכל פעם, במשך 5-6 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.