קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

שפמנון עם פטריות ומילוי תרד

שפמנון עם פטריות ומילוי תרד
שפמנון עם פטריות ומילוי תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 1 . מנה אחת מכילה 2584 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 219 גרם שומן. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם מיץ לימון, מלח, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. וזה מעולה. נסו שפמנון עם פטריות ומילוי תרד, פטריות בר ומילוי תרד, ו תרד תרד טורקיה קיש עם מילוי קרום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F ומניחים מתלה תנור בשליש העליון של oven.To הפוך את המילוי, במחבת גדולה חום חמאה ושמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים בצלצלי שאלוט עד מרכך, לא חום, על 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3
מוסיפים פטריות וקמח עד מכרז ורוב הנוזל התאדה, 5-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מוסיפים יין ומערבבים עד שכמעט כל התאדה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מפזרים פטריות עם קמח ומערבבים היטב לשלב, 2-3 דקות.להעלות את החום גבוה, לזרוק את התרד ולהוסיף שמנת בישול מחבת לרתיחה, ערבוב כל הזמן עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר מהחום ומערבבים מיץ לימון, קאיין, קשיו ומלח.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
קשיוקשיו
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מערבבים היטב, כמו התערובת תהיה עבה במקצת, טעם, ולהתאים מלח במידת הצורך, תוך התחשבות כי אם אתה משתמש קשיו מומלחים ייתכן שיהיה עליך פחות מלח.חמאה או לרסס צלחת אפייה ולחלק מלית לשתי תלוליות נפרדות ומעל כל אחד עם פילה שפמנון.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
אגוזי קשיו מלוחים קלוייםאגוזי קשיו מלוחים קלויים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
מפזרים פילה עם פירורי לחם אם משתמשים, ואז לטפטף עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
9
אופים בשליש העליון של התנור במשך 15-20 דקות, עד פתיתי דגים בקלות סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובשנקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)נקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)11 כף אורגנו מיובשחמאה, נמסהחמאה, נמסה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקשיו, קצוץ גסקשיו, קצוץ גס22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקשיו, קצוץ גסקשיו, קצוץ גס170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה שפמנון s )פילה שפמנון s )1צביטהקאייןקאיין22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסיין לבן יבשיין לבן יבש22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסיין לבן יבשיין לבן יבש22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמחקמח22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמחקמח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון טרימיץ לימון טרי1חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון טרימיץ לימון טרי1עבור כל אחד.טריז לימון טריטריז לימון טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות פורטבלה, קצוץ דקפטריות פורטבלה, קצוץ דק227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות פורטבלה, קצוץ דקפטריות פורטבלה, קצוץ דק0חתיכות טופי הית' ברמלח, לפי הטעםמלח, לפי הטעם0חתיכות טופי הית' ברמלח, לפי הטעםמלח, לפי הטעם22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשאלוט קצוציםשאלוט קצוצים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשאלוט קצוציםשאלוט קצוצים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרתרד טרי, גבעולים הוסרו, קצוצים בערךתרד טרי, גבעולים הוסרו, קצוצים בערך4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרתרד טרי, גבעולים הוסרו, קצוצים בערךתרד טרי, גבעולים הוסרו, קצוצים בערך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו