שק ארוחת צהריים: סלט יווני עם אורזו ואפונה שחורה עיניים
שק ארוחת צהריים: סלט יווני עם אורזו ואפונה שחורה עיניים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. במנה עיקרית זו יש 438 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את אורזו, עגבניות, פטה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. מתכונים דומים: סלט יווני עם אורזו ואפונה שחורה עיניים, סלט יווני עם אורזו ואפונה שחורה עיניים, ו סלט אפונה יווני שחור עיניים.
הוראות
קוק orzo על פי הוראות החבילה.
מסננים בתוך מסננת ולשטוף מתחת למים קרים עד מגניב.
לזרוק אפונה שחורה עיניים, עגבניות, פטרוזיליה עם חומץ, 1 שמן כף, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. להשרות, ערבוב מדי פעם, 15 דקות.
בינתיים, לזרוק יחד orzo, הנותרים שמן כפות, מלפפון, זיתים, בצל, גרידת לימון ומיץ, אורגנו, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה.
מחלקים תערובת אפונה שחורה עיניים (עם מיצים) בין 4 צנצנות 16 אונקיה רחב (או מכולות lidded אחרים) וסלט אורזו שכבה, רומיין, ו פטה על גבי.
הוסף 1 או 2 פפרונצ ' יני לכל צנצנת.
גורמה אומר צנצנות התאספו יכול להיות מקורר עד 6 שעות, אבל אני מאוחסן את הרכיבים לילה במיכלים נפרדים ולא חושב שהם סבלו.
מגישים בטמפרטורת החדר במידת האפשר.