שקדי חזיר מרופדים בהיקורי עם תפוחי אדמה דיז'ון רוזמרין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Hickory-Planked בשר חזיר Tenderloin עם תפוחי אדמה רוזמרין Dijon. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך רוזמרין, היקורי צלייה קרש, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צליה: עץ אדר-חרדל חזיר פילה, בשר חזיר דיז'ון סויה, ו דיז'ון בשר חזיר מצופה בטנדרלוין.
הוראות
לטבול ולספוג קרש במים במשך 1 שעה; ניקוז.
כדי להכין גריל לצלייה עקיפה, לחמם צד אחד של הגריל לחום גבוה.
מערבבים חרדל, דבש, פלפל, רוזמרין ושום, ערבוב היטב עם מקצף.
צחצח חצי מתערובת החרדל על בשר חזיר.
מניחים את תפוחי האדמה בקערה בטוחה במיקרוגל, ומכסים בניילון נצמד. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה.
מוסיפים את תערובת החרדל הנותרת ומיץ; זורקים בעדינות למעיל.
מניחים לוח על מתלה גריל מעל חום גבוה; גריל 5 דקות או עד חרוך קלות. בזהירות להפוך את הקרש; לעבור לצד מגניב של הגריל.
מניחים חזיר באמצע צד חרוך של קרש; לסדר תערובת תפוחי אדמה סביב חזיר בשכבה אחת. כיסוי וגריל במשך 20 דקות או עד מדחום בשר רושם 160 (מעט ורוד).