שקדי חזיר צרובים עם תבלין קקאו
שקדי חזיר צרובים עם תבלין קקאו הוא מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליטי ומתכון ראשוני עם 8 מנות. מנה אחת מכילה 328 קלוריות , 48 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 24 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש כוסברה, קקאו, ציפורן טחון ומלח ים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 88% . מתכונים דומים: קינמון ספייס רוטב בשר חזיר , בשר חזיר עם תבלין טימין-שומר ורוטב שמנת סיידר , וסטייקים בשר בקר עם תבלין קריאולי .
הוראות
בסיר בינוני על אש בינונית, קולים גרגירי פלפל לבן וזרעי כוסברה עד שהם מתחילים לצוץ.
מסירים מהאש וטוחנים לאבקה דקה בטחנת תבלינים או מטחנת קפה.
מערבבים את הפלפל הגרוס והכוסברה עם שאר התבלינים, הקקאו והמלח.
חותכים את שקדי החזיר מעור שומן וכסף. לשפשף בכמות נדיבה של משחת תבלין הקקאו.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית עד שהוא חם אך לא מעשן. צורבים כל שד מכל הצדדים עד לקבלת צבע חום עשיר, כ-2 דקות מכל צד.
מסירים את הקציצות מהאש ומסיימים בתנור כ-10 דקות או עד שהם מוכנים.
נותנים לשרידים לנוח מחוץ לתנור 10 דקות לפחות לפני הגילוף.
תוספת תבלין קקאו תישמר בכלי אטום עד 3 חודשים.
יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה
שקדי חזיר בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מלבק וסנג'ובזה. הגוף הקל של הפינו נואר נהדר לנתחים רזים, סנג'ובזה בגוף בינוני משלים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רבות מרכיבים אחרים, וזוגות מלבק טאני בגוף מלא עם נתחים שומניים וברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרך טבק פינו נואר, יין. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-30 דולר.
דרך הטבק פינו נואר, יין
ניחוחות של פאי דובדבנים, רימונים ופירות ליצ'י מלווה בטעמים תוססים של ריבת תותים עם רמזים של קצפת, ציפורן וקינמון. זהו יין יפה עם חומצה בהירה ומבנה ידידותי למזון.