שקיות תפוחי אדמה
שקיות תפוחי אדמה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך פלפל טחון, תפוחי אדמה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה לא כזה אדיר. נסו שקיות פיצה, שקיות אגס שוקולד, ו שקיות פירות אבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
חתוך ארבעה יריעות 8x12 אינץ רדיד אלומיניום.
פרוס כל תפוח אדמה לפרוסות 1/4 אינץ ' ושכב באופן חופף ב 2 עמודות על כל גיליון של רדיד אלומיניום.
מניחים כמה טבעות בצל על גבי תפוחי האדמה.
מערבבים יחד את אורגנו, פטרוזיליה, בזיליקום, מלח ופלפל; מפזרים לטעום על בצל ותפוחי אדמה. למעלה עם 1 כף חמאה.
צור את הכיס על ידי לקחת את הצדדים הארוכים של רדיד אלומיניום ולהצטרף בחלק העליון לקפל למטה. הקצוות פשוט מקופלים.
מניחים על גיליון עוגיות ואופים במשך כ 30 דקות או לבשל על גריל מעל חום בינוני גבוה.