תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Shakshukan. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך כמון טחון, ביצים, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו שקשוקה, שקשוקה, ו שקשוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל ואת sauté מעל חום בינוני עד שקוף, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את הפלפלים ואת jalapeño ומבשלים רק עד מתרכך, 3 עד 5 דקות. מערבבים את השום ואת רסק עגבניות ו sauté לעוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
יוצקים לאט את העגבניות. מערבבים את עלה המפרץ, סוכר, מלח, פפריקה, כמון, פלפל, ואת caraway ולתת את התערובת להתבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זרעי קימל
נוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
מיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)
5
שכבת עלי chard השוויצרי על גבי.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
6
לפצח את הביצים לתוך תערובת העגבניות. מכסים ומבשלים במשך כ 10 דקות או עד הלבן של הביצים כבר לא שקוף.