תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Shakshukan. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך כמון טחון, ביצים, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו שקשוקה, שקשוקה, ו שקשוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל ואת sauté מעל חום בינוני עד שקוף, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את הפלפלים ואת jalapeño ומבשלים רק עד מתרכך, 3 עד 5 דקות. מערבבים את השום ואת רסק עגבניות ו sauté לעוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שום גויה®
4
יוצקים לאט את העגבניות. מערבבים את עלה המפרץ, סוכר, מלח, פפריקה, כמון, פלפל, ואת caraway ולתת את התערובת להתבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
זרעי קימל
נוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
שכבת עלי chard השוויצרי על גבי.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
6
לפצח את הביצים לתוך תערובת העגבניות. מכסים ומבשלים במשך כ 10 דקות או עד הלבן של הביצים כבר לא שקוף.