תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Shakshukan. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך כמון טחון, ביצים, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו שקשוקה, שקשוקה, ו שקשוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל ואת sauté מעל חום בינוני עד שקוף, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את הפלפלים ואת jalapeño ומבשלים רק עד מתרכך, 3 עד 5 דקות. מערבבים את השום ואת רסק עגבניות ו sauté לעוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור תרד טרי (בערך
4
יוצקים לאט את העגבניות. מערבבים את עלה המפרץ, סוכר, מלח, פפריקה, כמון, פלפל, ואת caraway ולתת את התערובת להתבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
זרעי קימל
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
5
שכבת עלי chard השוויצרי על גבי.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
6
לפצח את הביצים לתוך תערובת העגבניות. מכסים ומבשלים במשך כ 10 דקות או עד הלבן של הביצים כבר לא שקוף.