קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

שרבט ליים תוצרת בית

שרבט ליים תוצרת בית
שרבט ליים תוצרת בית לוקח בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 8 ומחירו 50 סנט למנה. לקינוח הזה יש 223 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-6 גרם שומן למנה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם צבעי מאכל, סוכר, תוספת מוקצפת בקרטון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 14%, וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שרבט ליים תוצרת בית, שרבט ליים ושרבט ליים.

הוראות

1
בסיר גדול מערבבים חלב וסוכר. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהסוכר נמס והתערובת מגיעה ל-175 מעלות. מקררים עד לצינון.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תה מבושל חזק, צונן3 כוסות תה מבושל חזק, צונן
2 M&M's אדומות2 M&M's אדומות
ציוד שתשתמש בו
8 אונקיות (1 מקל) חמאה ללא מלח8 אונקיות (1 מקל) חמאה ללא מלח
2
מערבבים פנימה את מיץ הליים, הקליפה וצבע המאכל אם רוצים. מקפיאים במקפיא גלידה לפי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
6 טיפות מסטיק קטנות, חצויות6 טיפות מסטיק קטנות, חצויות
2 או 3 קורות רוטב חריף (מומלץ: טבסקו)2 או 3 קורות רוטב חריף (מומלץ: טבסקו)
פטל ותפוז וליים אופציונליפטל ותפוז וליים אופציונלי
3
העבירו שרבט ל-2-1/2-qt. מיכל מקפיא. מניחים להתרכך מעט; מקפלים פנימה תוספת מוקצפת. מקפיאים לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים פרוסים ותוספת מוקצפת, לא חובהאפרסקים טריים פרוסים ותוספת מוקצפת, לא חובה
2 כוסות אגוזי פקאן קצוצים, מחולקים2 כוסות אגוזי פקאן קצוצים, מחולקים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור שרבט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "