שרבט ריקוטה
, המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1382 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 77 גרם שומן. מתכון זה משמש 2. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר, נענע, ריקוטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. נסו קוקום שרבט או מיץ קוקום, איך מכינים שרבט קוקום, פרחי קישואים מטוגנים עם ריקוטה באפלו: פיורי די זוקה פריט קון ריקוטה די בופלאן ופומודורי, ו לביבות טונאן וריקוטה (פולפט די טון וריקוטה) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כוס מים, הסוכר, הנענע וגרגרי הערער בסיר בינוני; מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהסוכר מתמוסס, כ -2 דקות.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר לחלוטין, ואז מסננים לקערה גדולה.
מוסיפים לקערה את הריקוטה, השמנת החמוצה, סירופ התירס ומיץ הלימון ומקציפים לתערובת אחידה. מסננים את התערובת דרך מסננת רשת דקה לקערה גדולה אחרת, בעזרת מרית גומי כדי לדחוף את התערובת עד שנותרו רק גבינה יבשה במסננת.
יוצקים את הנוזל לתוך יצרנית גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן.
מעבירים למיכל פלסטיק, מכסים ומקפיאים עד ליציבות, 2 עד 3 שעות. גורפים לקערות ומקשטים במנטה.