שרוף - כתום פאנה קוטה
המתכון נשרף-כתום Panna Cottan מוכן בסביבות 43 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 538 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, ג' לטין, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום), אתגר אופים נועז: שעועית וניל וכתום דם פנה קוטה עם רוטב קרמל אולספיס כתום ופלורנטיני שוקולד מריר אגוזי לוז תפוזים (ללא גלוטן), ו פנה קוטה כתום חושני.
הוראות
ציוד מיוחד: 6 (1/2-כוס) תבניות מתכת דקורטיביות
מפזרים ג ' לטין על חלב בקערה קטנה ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
לטאטא יחד סוכר קונדיטורים, מלח, ו 1 כוס של שמנת כבדה.
מבשלים סוכר מגורען בסיר יבש כבד קטן על חום מתון, ללא הפרעה, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהוב. מערבבים ב 1 1 1/2 כפיות גרידה ומבשלים, ערבוב, עד גרידה קלוי וריחני, 30 שניות עד 1 דקה. מערבבים את תערובת הקרם בזהירות להוסיף קרמל (זה יהיה בועה להקשיח). מבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הקרמל הוא מומס.
מערבבים בתערובת ג 'לטין ונותר גרידת כפית עד ג' לטין הוא מומס. מערבבים במיץ תפוזים, ואז לתת לעמוד רק עד מקורר לטמפרטורת החדר.
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך קערה בינונית.
לנצח הנותרים 1/2 כוס שמנת כבדה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות.
להקציף שמנת חמוצה בקערה אחרת עד חלקה. מקפלים קצפת לתוך שמנת חמוצה, ואז לקפל לתוך תערובת קרמל עד בשילוב היטב.
להקציף כדי להסיר כל גושים. התערובת צריכה להיות חלקה.
כפית לתוך תבניות וצינה עד המשרד, לפחות 8 שעות.
לטבול תבניות במים חמים 2 או 3 שניות, עד שהוא מתחיל להמיס מעט על הקצוות ולהפעיל סכין דק סביב קצה תבניות כדי לעזור לשחרר את panna קוטה. הפוך על גבי צלחות קינוח ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות.
בעוד פאנה קוטה עומדת, להסיר את הקליפה ואת הדורית הלבנה מתפוזים עם סכין חדה, לחתוך את הקטעים ללא ממברנות.
בסיר קטן, לשלב את הסוכר, מיץ תפוזים, שעועית וניל ולהביא לרתיחה. להפחית את התערובת 1 1/4 כוסות.
הסר מהחום. אם משתמשים בליקר כתום, מערבבים אותו.
אפשר להתקרר לפני ההגשה מעל קוטה פאנה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון