קושיקשה
מוכן ב43 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

שרוף - כתום פאנה קוטה

שרוף - כתום פאנה קוטה
המתכון נשרף-כתום Panna Cottan מוכן בסביבות 43 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 538 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, ג' לטין, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום), אתגר אופים נועז: שעועית וניל וכתום דם פנה קוטה עם רוטב קרמל אולספיס כתום ופלורנטיני שוקולד מריר אגוזי לוז תפוזים (ללא גלוטן), ו פנה קוטה כתום חושני.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 6 (1/2-כוס) תבניות מתכת דקורטיביות
2
מפזרים ג ' לטין על חלב בקערה קטנה ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
לטאטא יחד סוכר קונדיטורים, מלח, ו 1 כוס של שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מבשלים סוכר מגורען בסיר יבש כבד קטן על חום מתון, ללא הפרעה, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהוב. מערבבים ב 1 1 1/2 כפיות גרידה ומבשלים, ערבוב, עד גרידה קלוי וריחני, 30 שניות עד 1 דקה. מערבבים את תערובת הקרם בזהירות להוסיף קרמל (זה יהיה בועה להקשיח). מבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הקרמל הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מערבבים בתערובת ג 'לטין ונותר גרידת כפית עד ג' לטין הוא מומס. מערבבים במיץ תפוזים, ואז לתת לעמוד רק עד מקורר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
6
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך קערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
לנצח הנותרים 1/2 כוס שמנת כבדה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
להקציף שמנת חמוצה בקערה אחרת עד חלקה. מקפלים קצפת לתוך שמנת חמוצה, ואז לקפל לתוך תערובת קרמל עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
להקציף כדי להסיר כל גושים. התערובת צריכה להיות חלקה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
כפית לתוך תבניות וצינה עד המשרד, לפחות 8 שעות.
11
לטבול תבניות במים חמים 2 או 3 שניות, עד שהוא מתחיל להמיס מעט על הקצוות ולהפעיל סכין דק סביב קצה תבניות כדי לעזור לשחרר את panna קוטה. הפוך על גבי צלחות קינוח ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
12
בעוד פאנה קוטה עומדת, להסיר את הקליפה ואת הדורית הלבנה מתפוזים עם סכין חדה, לחתוך את הקטעים ללא ממברנות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
13
בסיר קטן, לשלב את הסוכר, מיץ תפוזים, שעועית וניל ולהביא לרתיחה. להפחית את התערובת 1 1/4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
14
הסר מהחום. אם משתמשים בליקר כתום, מערבבים אותו.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
15
אפשר להתקרר לפני ההגשה מעל קוטה פאנה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון