קושימומחה
מוכן ב1 ש, 32 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

שרימפס אויסטר פו בנים

שרימפס אויסטר פו בנים
שרימפס אויסטר פו ' בויז הוא מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון, 85 גרם שומן, ובסך הכל 1150 קלוריות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת בצל, רוטב חם לואיזיאנה, פפריקה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. 64 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 32 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 78%, וזה טוב. מתכונים דומים: אויסטר-שרימפס פו בנים, צדפות מטוגנות ושרימפס פו בנים, ו פריד אויסטר פו ' בויז.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה משרים את הצדפות והשרימפס בתערובת של חלב חמאה ורוטב חם למשך 20 עד 30 דקות. בצלחת רדודה מקציפים יחד את קמח התירס, אבקת הבצל, אבקת השום, הפפריקה והקאיין.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
אבקת בצלאבקת בצל
חלב-חמאהחלב-חמאה
רוטב חריףרוטב חריף
קמח תירסקמח תירס
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
צדפותצדפות
פפריקהפפריקה
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
בטיגון עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן כדי להגיע באמצע דפנות הסיר, עד 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מסננים את הצדפות והשרימפס וזורקים אותם לקמח התירס המתובל. עובדים בקבוצות, מטגנים את הצדפות והשרימפס עד להזהבה ופריכה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
צדפותצדפות
שרימפסשרימפס
5
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
6
לפצל את הלחמניות ולמרוח עם מיונז קריאולי. מרפדים בשפע חסה מגורדת ופרוסות עגבנייה. למעלה עם צדפות מטוגנות ושרימפס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות עגבניותפרוסות עגבניות
מיונזמיונז
חסהחסה
צדפותצדפות
שרימפסשרימפס
גלולגלול
7
חותכים כל גליל ל -2 עד 3 חלקים.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
8
מגישים עם רוטב חם טריז לימון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
לימוןלימון
9
מערבבים היטב את כל המרכיבים בקערת ערבוב גדולה. מכסים ומקררים עד שהם מוכנים לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן1צביטהקמצוץ קאייןקמצוץ קאיין1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרcornichons קצוצים בערךcornichons קצוצים בערך12 כפיות אבקת שוםחרדל קריאוליחרדל קריאולי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס קרקע בסדרקמח תירס קרקע בסדר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'לואיזיאנה רוטב חריףלואיזיאנה רוטב חריף23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב חם, בתוספת יותר לכריךרוטב חם, בתוספת יותר לכריך6שרימפס וורידיםחסה קרחון מגורר דקחסה קרחון מגורר דק1לימון, juicedלימון, juiced6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי6שרימפס וורידיםפלחי לימוןפלחי לימון4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כָּתֵףכָּתֵף241 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרצדפות, shuckedצדפות, shucked6שרימפס וורידיםשמן בוטנים לטיגון עמוקשמן בוטנים לטיגון עמוק680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שרימפס, קלופים וטבועיםשרימפס, קלופים וטבועים2חתיכות טופי הית' בר1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות2sub רך או לחמניות hoagiesub רך או לחמניות hoagie1באט מומסעגבנייהעגבנייה

יין מומלץ: סוביניון בלאן, יין ורדים, אלברינו

סוביניון בלאן, יין רוז, ואלברינו הם הבחירות המובילות שלי עבור פו בוי. יינות אלכוהול דלי טאנין ונמוכים אלה ישלימו את החום במנות קייג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא משפחת גמבל כרמים גמבל כרם סוביניון בלאן. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
משפחת גמבל כרמים גמבל כרם סוביניון בלאן
משפחת גמבל כרמים גמבל כרם סוביניון בלאן
ניחוחות תוססים של סמבוק דבש, תפוח מתובל וריבת הדרים. חומציות פריכה ומרעננת נשואה עם טעמי תמיכת פה שמנוניים סוערים של אגס אפוי, ליים ויסמין. הסיום ארוך עם מינרלים מורכבים,פלפל לבן והדרים.