שרימפס אויסטר פו בנים
שרימפס אויסטר פו ' בויז הוא מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון, 85 גרם שומן, ובסך הכל 1150 קלוריות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת בצל, רוטב חם לואיזיאנה, פפריקה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. 64 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 32 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 78%, וזה טוב. מתכונים דומים: אויסטר-שרימפס פו בנים, צדפות מטוגנות ושרימפס פו בנים, ו פריד אויסטר פו ' בויז.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בקערה גדולה משרים את הצדפות והשרימפס בתערובת של חלב חמאה ורוטב חם למשך 20 עד 30 דקות. בצלחת רדודה מקציפים יחד את קמח התירס, אבקת הבצל, אבקת השום, הפפריקה והקאיין.
בטיגון עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן כדי להגיע באמצע דפנות הסיר, עד 375 מעלות צלזיוס.
מסננים את הצדפות והשרימפס וזורקים אותם לקמח התירס המתובל. עובדים בקבוצות, מטגנים את הצדפות והשרימפס עד להזהבה ופריכה, כ -3 דקות.
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר. מתבלים במלח, לפי הטעם.
לפצל את הלחמניות ולמרוח עם מיונז קריאולי. מרפדים בשפע חסה מגורדת ופרוסות עגבנייה. למעלה עם צדפות מטוגנות ושרימפס.
חותכים כל גליל ל -2 עד 3 חלקים.
מגישים עם רוטב חם טריז לימון.
מערבבים היטב את כל המרכיבים בקערת ערבוב גדולה. מכסים ומקררים עד שהם מוכנים לשימוש.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, יין ורדים, אלברינו
סוביניון בלאן, יין רוז, ואלברינו הם הבחירות המובילות שלי עבור פו בוי. יינות אלכוהול דלי טאנין ונמוכים אלה ישלימו את החום במנות קייג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא משפחת גמבל כרמים גמבל כרם סוביניון בלאן. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
![משפחת גמבל כרמים גמבל כרם סוביניון בלאן]()
משפחת גמבל כרמים גמבל כרם סוביניון בלאן
ניחוחות תוססים של סמבוק דבש, תפוח מתובל וריבת הדרים. חומציות פריכה ומרעננת נשואה עם טעמי תמיכת פה שמנוניים סוערים של אגס אפוי, ליים ויסמין. הסיום ארוך עם מינרלים מורכבים,פלפל לבן והדרים.