שרימפס אטריות מוקפצים
שרימפס ומטגנים מערבבים אטריות הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 468 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פטריות שיטאקי, שרימפס, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שרימפס מערבבים פריזר חבילה, שרימפס תאילנדי מערבבים ומטגנים עם קישואים, ו מהיר 10 דקות שרימפס טריאקי מוקפץ.
הוראות
משרים אטריות במים קרים כדי לכסות 15 דקות.
מסננים וחותכים לשניים עם מספריים.
לחמם ווק או מחבת כבדה גדולה על חום גבוה עד חרוז של מים ירד על משטח הבישול מתאדה מיד. מערבולת 1 כף שמן בוטנים בווק מעיל באופן שווה וחום עד רק עישון. בצל מוקפץ, ג ' ינג ' ר, פתיתי פלפל אדום 1 דקה.
מוסיפים פטריות ומטגנים עד רק רך, על 2 דקות.
העברת תערובת לקערה גדולה ועונה עם מלח.
מערבולת עוד כף שמן בוטנים בווק מעיל באופן שווה וחום עד רק עישון. מוקפץ בוק צ 'וי עד בקושי רך, ולאחר מכן להוסיף בצל ירוק ומלח לפי הטעם ומערבבים ומטגנים עד בוק צ' וי הוא פריך במכרז.
חסילוני טפיחה יבשים ומתבלים במלח. מערבולת הנותרים כף שמן בוטנים ב-wok וחום עד רק עישון. מוקפץ שרימפס 2 דקות, או עד רק מבושל דרך, ולהעביר לקערה עם ירקות.
מוסיפים מרק ושום לווק ומביאים לרתיחה. מערבבים אטריות לתוך מרק ומרתיחים עד רך ורוב מרק נספג, 4 עד 5 דקות.
להחזיר שרימפס וירקות ווק ומערבבים עד מחומם. מערבבים בשמן שומשום, jícama, ומלח לפי הטעם.
מגישים מוקפץ מטגנים זרועים עלי כוסברה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.