שרימפס, אספרגוס וביצים ברוטב עגבניות חריף
שרימפס, אספרגוס וביצים ברוטב עגבניות מתובל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב עגבניות, מלח ופלפל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו שקשוקה (ביצים ברוטב עגבניות מתובל), ביצים וחומוס ברוטב עגבניות מתובל, ו שקשוקה {ביצים ברוטב עגבניות חריף} (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה של מים רותחים, מלוחים, לבשל את האספרגוס במשך 3 דקות.
ניקוז, לטפוח יבש לחתוך 1 1/2 אינץ ' אורכים.
מחממים את שמן הזית באותו מחבת.
מוסיפים את השרימפס, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה, מערבבים, עד ורוד, כ -3 דקות; מעבירים לצלחת.
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים עד מתרכך.
מוסיף את הבזיליקום, שום ופלפל אדום כתוש ומבשלים עד השום הוא זהוב.
מוסיפים את רוטב העגבניות והמים ומבשלים עד מעובה מעט, כ 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
לשבור כל ביצה לתוך ramekin, ואז בעדינות לשפוך אותו לתוך רוטב רותח, לכסות את המחבת ומבשלים על אש נמוכה עד הלבן הוא רק מוצק והחלמון הוא עדיין נוזל, על 3 דקות. באמצעות כף גדולה, להעביר את הביצים לצלחות.
מוסיפים את האספרגוס והשרימפס לרוטב וחום דרך, ואז כפית אותם סביב הביצים.
מפזרים את סלטה ריקוטה ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס