קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

שרימפס בגריל דבש

שרימפס בגריל דבש
אם יש לכם שרימפס, דבש, רוטב לסלט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 33%, וזה די רע. נסו שרימפס שום דבש בגריל, שרימפס דבש-עשב בגריל, ו שרימפס בגריל דבש נמרץ עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את רוטב הסלט, הדבש והשום; מניחים בצד 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלטרוטב לסלט
שוםשום
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
יוצקים את המרינדה שנותרה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את השרימפס. אטמו את השקית והפכו למעיל; מכניסים למקרר למשך 30 דקות. מכסים ומקררים מרינדה שמורה לצלייה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
3
מסננים וזורקים את המרינדה. השחילו שרימפס על שמונה שיפודי עץ מתכתיים או ספוגים. הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, שפשפו על מתלה הגריל לציפוי קל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץשיפודי עץ
מגבות ניירמגבות נייר
גרילגריל
מלקחייםמלקחיים
4
גריל, חשוף, על אש בינונית או לצלות 4 ב. מהאש למשך 1 עד 1-1/2 דקות מכל צד. מכסים במרינדה שמורה. צולים או צולים 3-4 דקות יותר או עד שהשרימפס הופך ורוד, הופך וצולה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל

יין מומלץ: שדי פסיון אם ), משקה אלכוהולי, מרכיב, פינו נואר, יין מבעבע, שרדונה, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, ריזלינג, פינו גריג ' יו., ליקר רימונים או מיץ חמוציות, סוג פריט בתפריט, Muscadet, Gruener Veltliner

שרימפס בגריל בתפריט? נסה לשלב עם יין לבן, משקה אלכוהולי ומרכיב. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מיגל טורס קורדיירה שרדונה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
מיגל טורס קורדיירה שרדונה
מיגל טורס קורדיירה שרדונה
האף מציג מורכבות ארומטית רבה, חושף תווים פרחוניים, אפרסק וליצ ' י. טרי בחיך, עם חומציות עסיסית, ופס ברנדי שהוא סימן ההיכר של קרקעות הגיר של לימרי.נשגב עם קוויאר. אידיאלי עבור שותף עבור פורל וסלמון מעושן, פירות ים טריים וכל מנות דגים, אם אפוי או ברוטב.