שרימפס בגריל עם לימון ואורגנו
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה מושלם עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. אם יש לך לימונים, מיץ לימון, שרימפס ג'מבו פגז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו שרימפס בגריל עם לימון ואורגנו, שרימפס בגריל עם אורגנו ולימון, ו שרימפס בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים דרך קליפות של שרימפס לאורך אמצע הגב באמצעות מזמרה מטבח, חשיפת וריד והשארת הזנב והחלק הסמוך של פגז שלם. דווין שרימפס, משאיר צדפים במקום.
בשר טחון ומחית שום למשחה עם מלח באמצעות סכין כבדה גדולה או מרגמה ועלי.
מעבירים לבלנדר יחד עם מיץ לימון ופלפל ומערבבים עד לקבלת חלקה. עם מנוע פועל, להוסיף שמן בזרם איטי, מיזוג עד emulsified.
מעבירים רוטב לקערה ומערבבים אורגנו קצוץ.
הכן גריל לבישול מעל חום ישיר עם פחם בינוני חם (חום מתון לגז).
לזרוק שרימפס עם רוטב 1/4 כוס בקערה גדולה לרבד לא יותר מ 15 דקות. (מרקם של שרימפס ישתנה אם במרינדה ארוכה מדי.)
מברשת לימון קל טריזים עם כמה נשאר ההלבשה וגריל, מתהפך פעם אחת, עד סימני גריל מופיעים, 3 עד 5 דקות.
גריל שרימפס על מתלה גריל משומן קל (מכוסה רק אם באמצעות גריל גז), מתהפך פעם אחת, עד רק מבושל דרך, 7 עד 8 דקות בסך הכל.
להעביר מגש עם לימונים כמו בגריל.
אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, מחממים קל משומן היטב מתובל היטב (2 צורב) מחבת ברזל יצוק מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל טריזי לימון וחסילונים (בקבוצות במידת הצורך) באותו אופן כמו לעיל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.