זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון במרכז אמריקה. אם יש לך רוטב סויה, פתיתי פלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. נסו חסילונים קריביים, התפשטות שרימפס קריבי, ו שרימפס קריביים ודגנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה לשלב שמן, זנגביל, מיץ ליים, שום, רוטב סויה, סוכר ופלפל אדום; לערבב היטב. מערבבים שרימפס וכוסברה. מכסים ומקררים 1 עד 4 שעות לפני ההגשה. מערבבים מדי פעם בזמן מצמרר.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.