שרימפס ביסק פוטין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקאטרי הזה יש 779 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם מלח כשר ופלפל סדוק, שרי, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 50%, שהוא מוצק. שרימפס ביסק, שרימפס ביסק, ו שרימפס ביסק דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
לרוטב השרימפס: ממיסים 2 כפות מהחמאה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה ומקפיצים את השרימפס עד ורוד בלבד, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוציאים מהסיר בעזרת כף מחוררת כדי להשאיר את כל הטעם השרימפי ולשמור.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים לאותו סיר את 10 כפות החמאה הנותרות ואת השאלוט ומבשלים עד לריכוך, ללא השחמה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מערבבים את רסק העגבניות, בישול 1 דקה. מערבבים פנימה את הקמח וממשיכים לבשל עד שהקמח התבשל אך לא משחים, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®
5
מתפיחים את הסיר עם השרי, מגרדים כל קמח מתחתית התבנית. הקציפו לאט את ציר השרימפס החם בשלבים כדי למנוע גושים. לאחר מכן מוסיפים פנימה את השמנת הכבדה והטימין וממשיכים להתבשל עד שהם סמיכים וקרמיים, 15 עד 20 דקות. הרוטב צריך להיות סמיך מספיק כדי לצפות את גב הכף. מתבלים במלח ופלפל ושומרים על חום על הכיריים עד שהם מוכנים לשימוש, מוסיפים את השרימפס בחזרה רגע לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלאי שרימפס
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
מוסיפים שמן לתנור הולנדי ומחממים ל -340 מעלות פרנהייט (הטמפרטורה תרד כשמוסיפים את המנה הראשונה וזה בסדר). עובדים בקבוצות, מטגנים את תפוחי האדמה 2 דקות ומעבירים לרשת על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 קילו שוקי עוף
תפוזים, פרוסים וחצויים
2
תנו להם להתקרר מעט תוך העלאת טמפרטורת השמן ל -375 מעלות צלזיוס.מחזירים את הצ ' יפס לשמן החם ומטגנים עד להזהבה ופריך, 1 עד 2 דקות. (הטיגון הכפול הוא הסוד לצ ' יפס פריך.)
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מעבירים לתבנית אפייה אחרת בעזרת רשת ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
4
צלחת את הצ ' יפס בקערה רדודה ומעליו את גבינת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מגושמת
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
יוצקים את רוטב השרימפס מעל, מקשטים עם טריזי טימין ולימון ונהנים!
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג ' יו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. פרנסיס סונומה מחוז סוביניון בלאן עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
סנט פרנסיס סונומה מחוז סוביניון בלאן
יפה ובהיר, סוביניון בלאן זה מציע ניחוחות מרעננים של מלון טל דבש ותפוח ירוק המגובה במינרליות קרירה. תווים טרופיים עדינים מובילים לגימור פריך של פרי אבן והדרים.