קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות8
ציון בריאות13
דיאטותפסקאטרית
מגזין

שרימפס ברביקיו

שרימפס ברביקיו
המתכון BBQ שרימפס מוכן תוך כ 5 דקות, והוא בהחלט מצוין pescatarian ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, לימונים, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כדורי בשר ברביקיו, קציץ בשר ברביקיו הטוב ביותר, ו בצל כבוש ברביקיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שרימפס במחבת 13 - x-9 אינץ'; למעלה עם טריזי לימון ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים יחד חמאה ו -6 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
יוצקים מעל שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
אופים, חשוף, ב 400 במשך 35 דקות או עד שרימפס הם ורודים, ערבוב כל 10 דקות. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מגישים עם לחם ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.